• 435

    Heerlijke gerechten

  • 441

    Gezellig samen dineren

Schijndel aan de Kook

Vrijdag 6 november is er alweer de 2de editie van  Schijndel aan de Kook.  Vorig jaar zijn we van start gegaan met ‘Schijndel aan de Kook’ de deelnemers waren enthousiast, dus op naar de volgende! Zet in Schijndel de koksmutsen op en haal de pannen uit de kast! Dit wordt een avond vol gezelligheid, lekker eten, mensen ontmoeten en genieten!


De bedoeling:

Op deze avond ga je drie gerechten eten op drie verschillende adressen in Schijndel. Je verzorgt zelf een voorgerecht, een hoofdgerecht of een nagerecht. Jij ontvangt jouw gasten bij jou thuis. Na het voorgerecht krijg je te horen wie waarheen gaat voor het hoofdgerecht. Na het hoofdgerecht hoor je waar je naartoe moet voor het nagerecht. Je tafelt steeds met verschillende mensen. Daarna komen we gezellig bij elkaar voor de borrel bij Wijnbar De Buren, in de Glazen Boerderij. Wat je kookt bepaal je zelf. Jij bent chef van je eigen gerecht. Het is een avond met verrassingen en verwennerijen.


Wanneer:

Vrijdag 6 november 2015, we beginnen deze avond om 18.00 uur met het voorgerecht.


Wat nog meer:

Kortingen bij lokale ondernemers!
Voor meer informatie of inschrijvingen zie de pagina’s ‘Inschrijven’ en ‘Spelregels’ of neem contact op met Ytje van de Hulsbeek ytje@vandehulsbeek.eu  tel: 06 4222 7265.

 

 

Inschrijven

Schrijf je nu in voor Schijndel aan de Kook!

Mede mogelijk gemaakt door